Seneste indlæg

  • Fiskeruller med rejer

    Fiskeruller med rejer
  • Min yndlingsingrediens: Maria Charlottes Surdej

    Min yndlingsingrediens: Maria Charlottes Surdej
  • Stenbiderrogn – den sunde danske kaviar

    Stenbiderrogn – den sunde danske kaviar
  • Hjemmelavede kopnudler

    Hjemmelavede kopnudler

De 10 mest læste opskrifter i 2018

De 10 mest læste opskrifter i 2018

Året nærmer sig sin afslutning og det vrimler med refleksioner og statusser over året, der er gået. Således også på bloggen her, hvor jeg i dag med hjælp fra Google Analytics deler en oversigt over de 10 mest besøgte opskrifter i 2018 her på bloggen. Måske du kan blive inspireret til at afprøve en ny ret.

Nogle opskrifter trækker en hel del hits på Google hver eneste dag. Andre er mere sæsonbetonede (f.eks. peaker mine grove koldhævede hveder helt vildt i en uge hvert år og har derudover næsten ingen visninger). Alle de nedenstående har dog et nogenlunde jævnt besøgstal hen over året – og det er vel også derfor, at lige præcis de topper listen.

Bloggens 10 mest populære opskrifter i 2018

1.  Linsesuppe med grønne linser. Den allermest populære opskrift er en grundopskrift på vegetarisk og proteinrig linsesuppe. Jeg kan se, at der er flere læsere som kommer tilbage og besøger opskriften med jævne mellemrum. Det gør mig glad, for det tyder det jo på, at den også var en succes hos dem. Jeg tror, at opskriftens popularitet skyldes, at den er billig, supernem at lave og smager godt. Desuden er det muligt at bruge de grøntsager, der er i sæson eller som I har tilovers derhjemme.

Linsesuppe med grøntsager

2.  Koldhævede grove pølsehorn. Sundere variant af en klassiker. Én af opskrifterne fra dengang jeg var ny i blog-land, på barsel og hovedsageligt skrev opskrifter til andre i samme situation (deraf bloggens navn…). De grove pølsehorn er et alletiders mellemmåltid og så er det nemt at lave en stor portion til fryseren, hvor pølsehornene kan holde sig i ca. 4 måneder.

Grove koldhævede pølsehorn opskrift

3.  Koldhævede boller med chiafrø. Også en opskrift fra min tid på barsel, hvor sunde og nemme mellemmåltider, som jeg kunne tage med på farten, var i fokus. Jeg bager stadig de her boller ofte og lover gang på gang mig selv, at jeg snart skal have taget nogle pænere billeder…

Sunde Grove koldhævede boller med chiafrø opskrift

4.  Brunsviger-kagemand. Dejen er faktisk også koldhævet, lige som de to ovenstående opskrifter. Men så holder lighederne op, for der er absolut intet sundt over den her luftige, svampede og snaskede kagemand. Til gengæld smager den virkelig godt. I år har Osvald valgt, at brunsviger-kagemand skal serveres til 2 af de 3 fødselsdage, vi holder for at fejre, at han fylder fem år den 26. december🇩🇰

opskrift brunsviger kagemand dagen før

5.  Rødbededeller med quinoa. Alternativ til almindelige frikadeller, tilbehør til kød eller fisk eller sundt og mættende indslag i madpakken. Mulighederne er mange og opskriften her giver en stor portion af de flotte rødbedefrikadeller, så du har rigeligt til fryseren også.

Quinoadeller med rødbede opskrift

De øverste top-5-opskrifter var altså både sundt og syndigt bagværk samt en sund hverdagsret. Og sådan fortsætter det faktisk…

6. Svampet chokoladekage. Den eneste opskrift på hitlisten her, som er udgivet i 2018. En fyldig og snasket sag med svampet midte og knasende mandler, så det ikke bliver for vammelt.

Svampet Chokoladekage med mandler opskrift

7. Æblekage i mikroovn. Der er også fuld smæk på smovse-faktoren i den næste opskrift. Jeg laver kagen her temmelig ofte, især når eftermiddagens snack-cravings for alvor banker på (til ikke-faste læsere kan jeg oplyse, at jeg de fleste dage arbejder hjemmefra). Den tilfredsstiller nemlig trangen til noget sødt uden at sende blodsukkeret på en vild rutchetur. Samtidigt mætter den ganske godt og indeholder en del sunde ingredienser også. Billedet er taget imens jeg var på barsel og bildte mig selv ind, at jeg holdt ammedepoterne kørende bl.a. ved hjælp af flødeskum. I dag spiser jeg en klat creme fraiche eller skyr til.

Æblekage i mikroovn opskrift

8. Grove pirogger med spinat- og hytteostefyld. Pirogger er mættende, velsmagende og nemme at tage med på tur. Variationsmulighederne til fyldet er mange, men i den her variant er det den klassiske kombination af spinat og hytteost.

Grove pirogger med spinat opskrift

9. Koldhævede grove spinatboller. Endnu en omgang koldhævet, groft bagværk. Lige som for alle de andre gælder dog, at du sagtens kan skippe koldhævningen og have et sundt mellemmåltid klar i løbet af et par timer. Bollerne smager ikke af spinat, men det grønne indslag gør bollerne ekstra sunde, saftige – og farverige.

Grove spinatboller opskrift

10. Simpel pastasalat med masser af grønt. Tilbage i september 2016 slog jeg et slag for pastasalaten, som jeg syntes levede en lidt udskældt tilværelse i skyggen af slægtninge som kikærtesalat eller quinoasalat. Der er tilsyneladende andre end mig, der holder af den nemme og billige ret. Lige siden har opskriften nemlig været blandt de mest populære her på domænet.

Simpel pastasalat opskrift

Og så er der også…

I derude på den anden side af skærmen har også været vilde med mit tema omkring Foodprepping, mine guides til at få brugt resterende æggeblommer eller resterende æggehvider samt min nye serie, hvor andre madbloggere fortæller om deres yndlingsingrediens. Den kategori får sit eget indlæg om et par dage, hvor jeg vil samle op på de bidrag, der indtil nu har været til serien.

TAK fordi du læser med og husk, at jeg altid bliver glad for kommentarer, spørgsmål eller kritik🙏 

Print Friendly, PDF & Email
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags