Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

Nye udfordringer på vej

Nye udfordringer på vej

Efter sommerferien begynder jeg i en fast stilling som madskribent hos Aller. Det er et drømmejob og jeg glæder mig meget til at komme i gang. I gang med at udvikle og afprøve madopskrifter til mange forskellige målgrupper, fortsætte med at lære, inspireres og dygtiggøre mig inden for mit felt samt til at være en del af en redaktion og hverdagen i et stort mediehus.

Det betyder (desværre) også et farvel til alle mine aktiviteter på Mad-til-mor.dk og freelanceopgaverne bag kulisserne. Indtil videre beholder bloggen sin plads her i cyberspace, men den bliver ikke opdateret og jeg svarer nok ikke lige så hurtigt på spørgsmål og kommentarer.

Tak til alle jer, der har fulgt med – fast, sporadisk eller bare er kigget forbi en enkelt gang. Da jeg for 4 år siden begyndte at nedskrible opskrifter til fortravlede barselsmødre havde jeg ikke fantasi til at forestille mig, at mine læsertal ville stige til de højder, som de efterhånden gjorde. Så tak for jer!

Find mig fremover i Spis Bedre og på madsiderne i bl.a. Femina, Familie Journalen og Søndag. Eller skriv til mig på madtilmor@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Follow:
Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags