Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

4. adventskonkurrence: Naturligt ansigtsløft og madbarer

Ansigtsyoga og madbarer

Om kort tid går det for alvor løs med alskens juletam-tam. I denne sidste adventskonkurrence har jeg derfor fokus på selvforkælelse og der er hele to præmier på højkant til en heldig vinder. Du får nemlig chancen for både at vinde et onlineforløb med ansigtsyoga og en smageboks med barer fra RATION.

“Hvad I alverden er ansigtsyoga for noget?”, tænker du måske. Ansigtsyoga er en metode til at strække og styrke musklerne i dit ansigt. Prøv at overveje, hvor meget du bruger ansigtsmuskulaturen i løbet af en dag – når du smiler, gaber, spiser, griner og laver mimik. Hvis de muskler bliver for anspændte, kan det f.eks. give spændingshovedpine. Ansigtsyoga kan være en kærlig håndsrækning, som giver dig værktøjerne til at stimulere blodcirkulationen og slappe af, så du også f.eks. kan undgå anstrengte øjne. Desuden kan du få en bedre glød og mindske rynker ved at holde huden spændstig. Det lyder da meget godt, ikke?

Du kan læse mere om ansigtsyoga hos AnsigtsYoga by Adelsten, og det er også dér du kan vinde onlineforløbet “Naturlig ansigtsløft – uden kniv og kemi”, som har en værdi af 1450 kr. Kurset er delt op i 6 moduler med 37 udførligt guidede øvelser. Det kommer til at foregå på den måde, at vinderen modtager en kode til gratis adgang, og så kan du sidde derhjemme i ro og mag, imens du udfører øvelserne under kyndig vejledning på skærmen.

ansigtsyoga konkurrence naturlig ansigtsløft yoga ansigt

Når du er færdig med en ansigtsyogasession – eller når du på et andet tidspunkt trænger til et sundt og lækkert mellemmåltid – kan du snuppe én af RATION-barerne, som du også vinder her i adventskonkurrencen.

En RATION-bar er et sundt og let mellemmåltid. Den er nem at have med i tasken og du behøver hverken at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Hver bar indeholder kun ca. 200 kalorier og er fremstillet ud fra de officielle kostråd. Derfor er de spækkede med fuldkorn, fibre og gode fedtsyrer og der er f.eks. et helt æble i hver. Der er fire forskellige spændende smagsvarianter og i den smageboks, som er på højkant her, kan du prøve dem alle og finde din favorit.

Ration madbar vind

Sådan kan du vinde ansigtsyoga og madbarer

4. søndag i advent (den 24. december) kl. 11 trækker jeg en vinder, som både får adgang til et online ansigtsyogaforløb og en smageboks med 4 RATION-barer.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar nedenfor, hvor du fortæller mig, hvilken variant af RATION-barerne, du helst vil prøve. Du kan se dem alle hos Rationworld.

Smid gerne et eller to ekstra lod i puljen ved samtidig at skrive en kommentar på min Instagramprofil eller Facebookside, hvor konkurrencen også kører.

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

8 Comments

 1. 25. december 2017 / 14:37

  Glædelig jul og mange tak for alle jeres kommentarer🙏 Konkurrencen er slut og jeg har trukket en vinder. Det blev @gro_k.l, som deltog fra min Instagram. Tillykke til Gro😊

 2. Natascha Appel
  21. december 2017 / 8:58

  Den ed ingefær og chili kunne være god

 3. Charlotte Lindhardt
  21. december 2017 / 7:04

  Æble og rabarber ✨

  Ansigtsyogaen lyder vildt spændende – lige noget for mig!

  Glædelig jul! ☺️

 4. Margit larsen
  20. december 2017 / 23:07

  Jeg tror sgu jeg ku blive hooket på chili. Æble og ingefær hvis i har lyst til at forsøde mig med det.

 5. Sanne
  20. december 2017 / 11:46

  Jeg er vild med rabarber, så det må være æble/rabarber’en :o)

 6. Ise Kirk
  20. december 2017 / 11:17

  Skøn konkurrence! Jeg har længe gerne villet prøve ansigtsyoga, som lyder spændende! Smagsvarianten med rødebede, æble, citron og gulerod kunne jeg vældig godt tænke mig 🙂 Glædelig jul!

 7. Birgitt Pedersen
  19. december 2017 / 8:12

  Ingefær og chili

 8. Nønne Lønne
  18. december 2017 / 23:20

  Mums! Det lyder altså lækkert – og sundt. På én og samme tid. Smart. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dén med ingefær og mild chili. Lyder jo rigtige gode, grove og smagfulde.
  Ønsker forsat god december – og god jul, når vi kommer så langt!

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags