Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

Mere om mig

 • Jeg hedder Line, er 35 år gammel, gift med Kristian og mor til Osvald fra december 2013 og Selma fra januar 2016.
 • Eksilvendelbo bosat i Roskilde.
 • Uddannet cand.scient. i Folkesundhedsvidenskab og studerer i øjeblikket til fagjournalist ved DMJX.
 • Særdeles glad for marcipan, rødvin, te, grøntsager og hjemmebagt brød.
 • Skriver på bloggen her for at inspirere andre travle småbørnsforældre til en sundere hverdag.
 • Bestræber mig på at lave mad, som lever op til de officielle kostråd og som følger sæsonens råvarer.
 • Madnørd og madøre, inklusiv en stærk interesse for strukturel sundhedsfremme, mad- og måltidskultur, sundhedsrealisme og reduktion af madspild.

Forhistorien bag Mad-til-mor

Da jeg var på barsel med Osvald, manglede jeg et sted, hvor jeg kunne finde inspiration til nem, hurtig, sund og mættende mad, der passede ind i min hverdag (læs mere under Mad til barselister). To år senere skulle jeg være mor igen og begyndte at blogge for at samle mine yndlingsopskrifter, give nogle af mine ideer videre samt erfaringsudveksle og blive inspireret af andre.

Det første år var mad-til-mor.dk derfor præget af opskrifter på mad, der kan medbringes på udflugter eller en trilletur med barnevognen. Mange af disse indlæg kan du dog ikke længere finde her på domænet, fordi jeg i dag græmmes over mine manglende kundskaber ud i madfotograferingens univers.

Siden er mit fokus i højere grad drejet over på livet som småbørnsmor. Mit måltidsmønster har ændret sig: Jeg kommer sent hjem med to trætte børn og vil gerne sætte et sundt, hjemmelavet og velsmagende måltid på bordet, inden der er gået en halv time. Ét, der både udfordrer og behager alle i familiens smagsløg.

Jeg håber, at du, der læser med, får lyst til selv at afprøve bloggens opskrifter og meget gerne give feedback og dele dine erfaringer og oplevelser i kommentarer på bloggen, via kontaktformularen nedenfor eller på kontakt@madtilmor.dk

bag mad-til-mor.dk

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 1. Nanna-Freja Riis Larsen
  22. december 2016 / 21:35

  Lækker blog med lækker mad af en lækker mor 😄

  • Line
   Forfatter
   27. december 2016 / 18:02

   Tak skal du have😘

 2. Pernille
  20. januar 2016 / 18:11

  Hej søs.

  Sikke da en fantastisk nlog du har fået banket sammen her. Dejligt overskuelig og fyldt med lækre opskrifter og gode billeder. Well done 🙂

  Knus ♥

  • Line
   Forfatter
   20. januar 2016 / 21:06

   Hej søs. 1.000 tak for de søde ord😘 Knus Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags