
Bloggen her begynder så småt at gå i ferie-mode. Men inden da, vil jeg lige tease for, at jeg hen over sommeren kommer til at lægge en del indlæg omkring foodprepping ud. Det er jeg nemlig ret optaget af for tiden.
Foodprepping betyder, at du gør alle (eller i hvert fald en stor del af) de råvarer, som du skal bruge i løbet af ugen, klar på forhånd. Så du f.eks. står i køkkenet to timer søndag og en time onsdag – men så til gengæld har skyllet, skrællet, hakket og snittet en masse grøntsager, som er lige til at smide på panden eller i salaten.
Du kan blandt meget andet glæde dig til tips og tricks fra entusiastiske foodpreppere, gode råd til hvordan du kommer i gang fra Siri Robinson, eksperternes vurdering af, hvorvidt preppede råvarer er sunde og så kan du se, hvordan det foregår, når Malene fra Overskudslivet foodprepper.
Har du erfaring med foodprepping, som du gerne vil dele eller noget særligt, som du gerne vil have mig til at undersøge, så skriv endelig til mig. I kommentarfeltet eller på madtilmor@gmail.com
Jeg håber, at du har lyst til at læse med:)