Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

2. adventskonkurrence: Vind en måltidskasse fra SundTakeAway

Måltidskasse fra SundTakeAway

Afhentning af unger i deres insitutioner alt for sent, kampe om at få dem i overtøjet og med hjemad, indkøb og madlavning – helst noget hurtigt, sundt og lækkert aftensmad – imens alle er trætte og småvrisne, putteritualer så snart den sidste bid mad er slugt og så ellers i gang med oprydning og opvask, når der er ro fra børneværelserne.

Jeg har flere gange her på domænet luftet mine frustrationer over, hvor svært jeg synes det er at jonglere familielivet med to småbørn. Og bl.a. viderebragt tips fra Randi aka corporatemor om, hvordan hun får work-life balancen til at gå op. Denne uges adventspræmie kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Jeg har nemlig fået de gode folk bag sundtakeaway.dk til at donere en måltidskasse til en heldig læser.

Hensigten med SundTakeAway er at gøre det let at spise sundt (hvilket jo er i ret god overensstemmelse med hensigten med bloggen her). Du får leveret færdiglavet mad lige til døren og det eneste du skal bruge krudt på er at læse i vejledningen, hvorvidt maden er klar til servering eller om den skal varmes op.

Du kan vælge en abonnementsordning, hvor du fast får leveret måltidskasserne en eller to gange om ugen. Eller du kan bestille enkeltleveringer, så du har én bekymring mindre i pressede perioder. Ingen binding og ingen dikkedarer. Der er for øvrigt også både slankepakke, suppekur og en januarpakke, som kombinerer sund mad og træningsforløb, hvis du er mere til den slags.

Sådan vinder du en måltidskasse fra SundTakeAway

Du kan vinde en familiepakke til 2 voksne og 2 børn (og hey – hvis det slet ikke passer til din situation, så finder vi nok en anden løsning).

For at deltage i konkurrencen om en måltidskasse fra SundTakeAway skal du fortælle mig, hvilken af sundtakeaways kasser du helst ville prøve, hvis der var frit valg på alle hylder.

Jeg trækker en vinder 2. søndag i advent (søndag den 10. december) kl.17.

Konkurrencen løber også på min Facebook og Instagram, så du har mulighed for at få tre lodder i alt, hvis du deltager alle tre steder.

Konkurrencen er slut og jeg har trukket en vinder (med hjælp – og en lille smule benspænd – fra en nissehjælper. Det kan du se på min Insta-story). Stort tillykke til Dorte Berger Olsen, som deltog på min Facebookside og tak til alle jer andre, fordi I legede med. I morgen er der en ny adventskonkurrence med en ny præmie på højkant🎅

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

12 Comments

 1. Lars Kragh
  12. december 2017 / 13:30

  Jeg vil gerne vinde en familie kasse

 2. 10. december 2017 / 18:07

  Konkurrencen er slut og jeg har trukket en vinder (med hjælp – og en lille smule benspænd – fra en nissehjælper. Det kan du se på min Insta-story). Stort tillykke til Dorte Berger Olsen, som deltog på min Facebookside og tak til alle jer andre, fordi I legede med. I morgen er der en ny adventskonkurrence med en ny præmie på højkant🎅

 3. Tove Ekkelund
  10. december 2017 / 15:07

  Frokost, aften og mellemmåltider

 4. Lone Gyberg
  8. december 2017 / 20:31

  Det ville glæde mig at vinde kassen med frokost, aftensmad og mellenmåltidet

 5. Maria Hollington
  6. december 2017 / 6:55

  Jeg ville elske at vinde familie kassen,jeg står altid for maden herhjemme og med mand,job og to børn ville det være rart med lidt inspiration udefra

 6. Jannie Goldenbaum
  5. december 2017 / 15:48

  Det ville glæde mig at vinde kassen med frokost, aftensmad og mellenmoltidet

 7. Katrine F
  5. december 2017 / 0:44

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde vegetarkassen 🙂

 8. Cecilie Nielsen
  4. december 2017 / 22:24

  super fedt koncept de kører. Jeg kunne godt tænke mig at vinde vegetarkassen 🙂

 9. luna pedersen
  4. december 2017 / 17:50

  mums, hvor lækkert altså! Det virker lækkert og nemt 😀 Som vegetar, ville jeg elske at prøve vegetarkassen. Sejt at den tilbydes 🙂

 10. Michelle K.
  4. december 2017 / 17:49

  Jeg vil gerne vinde familiekassen! 🙂

 11. anna stokkendal
  4. december 2017 / 17:16

  Jeg vil GLÆDE mig til at vinde familiekassen….

 12. Lone
  4. december 2017 / 16:50

  Jeg vil gerne vinde familiekassen😃

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags