Seneste indlæg

 • Fiskeruller med rejer

  Fiskeruller med rejer
 • Min yndlingsingrediens: Maria Charlottes Surdej

  Min yndlingsingrediens: Maria Charlottes Surdej
 • Stenbiderrogn – den sunde danske kaviar

  Stenbiderrogn – den sunde danske kaviar
 • Hjemmelavede kopnudler

  Hjemmelavede kopnudler

Mine ydelser

Skal vi lave et samarbejde? Så skriv til mig på kontakt@madtilmor.dk

Jeg er uddannet cand. scient. i folkesundhedsvidenskab og i gang med en diplomuddannelse i fagjournalistik. Efter at jeg i en årrække har lavet evaluering, projektledelse og kvalitetssikring på forskellige arbejdspladser  arbejder jeg nu freelance.

Har du brug for en dygtig og engageret skribent, moderator eller facilitator på workshops inden for mad- og sundhedsområdet, hører jeg meget gerne fra dig.

Jeg bidrager også gerne med opskriftsudvikling og madfotografering. Altid med det udgangspunkt, at maden er sund, simpel og smager godt. Kontakt mig, så vi kan lave en aftale.

Som noget helt andet, holder jeg også foredrag om, hvordan du kan få en nemmere hverdag med inspiration fra LEAN-værktøjskassen. Det kan du læse mere om på Lean-Line.dk.

Reklamepolitik

På bloggen laver jeg ind imellem sponsorerede indlæg eller afprøver nye produkter. Det fremgår tydeligt, hvis en virksomhed har været inde over valget af produkterne i en opskrift eller et indlæg. Og jeg vælger kun at sige ja til samarbejder, som jeg synes har relevans for mig, for bloggen og for mine læsere. Ord og holdninger er altid mine egne.

Print Friendly, PDF & Email

Tags