Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

Konkurrence: Vind navnelabels fra Labelking.dk

Navnelabel fra Labelking navnemærker i farver konkurrence
Sponsoreret

Tøj, flyverdragter, huer, vanter, madkasser, sutsko, drikkedunke og bamser har det med at forsvinde, hvis ikke der står navn i. De seneste uger har jeg testet navnelabels fra Labelking.dk. Det har været et hit og skabt stor glæde herhjemme.

Én af fordelene ved, at vores børn går i en integreret institution (og har tilpas specielle navne) er ellers, at jeg ikke har behøvet at skrive navn i Selmas tøj. For pædagogerne dernede ved jo godt, at når der står Osvald i nakken på en trøje i vuggestuen, så er det nok Selmas. I takt med at hun bliver ældre og begynder at gå i mere piget tøj, kan hun dog ikke genbruge så meget af hans. Heldigvis har vi arvet en masse børnetøj. Men det er altså en hel del lettere at dække de (nogle gange) 2-3 navne, det står i nakken på tøjet med en mærkat end med en sprittusch.

navnelabels fra Labelking.dk konkurrence

Har du større børn, kan de selv hjælpe med at designe navnelapperne. Der er et væld af forskellige muligheder inde på Labelking.dk. Du kan selv bestemme baggrundsfarve, motiv, skrifttype og naturligvis teksten derpå. Og så kan du vælge imellem navnelapper i farver eller i sort/hvid (som er billigere). Du kan desuden vælge, om det skal være klister- eller strygemærker. Klistermærkerne tåler vask op til 60 grader og strygemærkerne kan kogevaskes.

Til Selma valgte jeg et sæt klistermærker, som jeg selv designede og til Osvald tog jeg udgangspunkt i en populær skabelon derinde og valgte at få lapperne som strygemærker. Jeg har ikke prøvet strygemærker før (faktisk har jeg vist kun haft strygejernet fremme to gange i de 12 år der er gået, siden jeg fik det i flytte-hjemmefra-gave), men det gik nemt og enkelt at sætte mærkerne fast i tøjet. Det lykkedes mig også at få et mærke sat fast på stroppen til hans cykelhjelm. Drikkedunk og madkasse fungerer af gode grunde ikke så godt med strygemærkerne. Men Selmas klistermærke på drikkedunken sidder godt fast, selvom den har været i opvaskemaskinen flere gange. Det samme gør desuden både klister- og strygemærker i det tøj, der har været i vaskemaskine og tørretumbler.

Sådan kan du selv få fingrene i navnelabels fra Labelking.dk

Jeg har fået muligheden for at forkæle én af jer læsere med et sæt navnemærker.

Vinder du, kan du vælge imellem de mange forskellig pakker på hjemmesiden: 80 stryge + 80 klistermærker (samme motiv) i sort/hvid, 140 klistermærker i sort/hvid, 135 strygemærker i sort/hvid, 140 klistermærker i farver eller 135 strygemærker i farver.

Om et par uger står den på vinterferie i mange børnefamilier. Et oplagt ferieprojekt kunne jo være at sortere ungernes tøj og andet habengut. Måske har du ikke selv børn, men vil i stedet forkæle dit barnebarn, niece eller en distræt ægtefælle.

Du deltager i konkurrencen om et sæt navnelabels fra Labelking.dk ved at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvem der skal have glæde af præmien, hvis du vinder.

Jeg trækker en vinder søndag den 04.februar kl.12.

Vil du have en ekstra vinderchance, så hop over på min Instagram eller Facebookside, hvor konkurrencen også kører.

Indlægget er markeret som sponsoreret fordi jeg har fået et sæt navnelabels fra Labelking til test. Ord og holdninger er som altid mine egne.

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

9 Comments

 1. 4. februar 2018 / 20:13

  1.000 tak for alle I, der deltog i konkurrencen. Den heldige vinder blev Line Fynbo, som deltog via min Instagram-side

 2. Daniel Hagstrøm
  30. januar 2018 / 9:45

  Min søn skal eje disse smarte navnelabels. Så kan de “forsvunde” ting altid finde tilbage til den lille!! 🙂

 3. Maria Hollington
  27. januar 2018 / 22:56

  Min søn elliot til vuggestue start og jo også mor og far her,så tøjet og ynglings bamsen altid kan finde tilbage til elliot igen

 4. Heidi Nicoline
  27. januar 2018 / 18:05

  Det skal min søde Papsøn, Sebastian. Vi har allerede købt et arsenal til min lille søn Birk som går i vuggestue, men nu er Sebastian som går i skole helt misundelig når lillebror får flotte navnelabels fra Labelking i sit tøj 🙂

 5. Camilla Nyegaard
  26. januar 2018 / 11:24

  DET skal vi allesammen i hele familien.
  Der skal bare stå Nyegaard, så er vi rimeligt dækket ind.

 6. Christine D C
  25. januar 2018 / 15:41

  Det skal vores datter Maja – synes alt for ofte vi bruger tid på at lede efter hendes tøj, da vi desværre ikke altid husker at få skrevet navn i. Dejligt smart med de her klistermærker, så går det hurtigt og nemt!

 7. Lisbeth
  25. januar 2018 / 11:18

  Det skal min lille Emma, som begynder i vuggestue den 01.

 8. Anette Ninon
  25. januar 2018 / 8:24

  Minna skal begynde i 0.📚🎒

 9. Katrine N
  25. januar 2018 / 7:57

  Min søn Bastian er løbet tør for sine ‘identiketter’ så vi kunne rigtig godt bruge flere – tøjet skal jo udskiftes med noget større nu og da 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags