Seneste indlæg

  • Fuldkorn er guldkorn. Men hvorfor? Og min yndlingsopskrift på grove gulerodsboller

    Fuldkorn er guldkorn. Men hvorfor? Og min yndlingsopskrift på grove gulerodsboller
  • Dahl med røde linser og grøntsager

    Dahl med røde linser og grøntsager
  • Bøf stroganoff med grøntsager og rustik mos

    Bøf stroganoff med grøntsager og rustik mos
  • Mig og min yndlingsingrediens: Monia Magdalena og den sunde avocado

    Mig og min yndlingsingrediens: Monia Magdalena og den sunde avocado

Reje- og avocadosalat – perfekt i pitabrødet

Reje- og avocadosalat – perfekt i pitabrødet

Denne reje- og avocadosalat er spækket med sunde sager, smager fantastisk og er lynhurtig at lave. Den kan holde sig et par dage i køleskabet, så du kan lave den klar i forvejen og spise den som fyld i pitabrød eller putte den i en bøtte og tage den med på tur (smager fortrinligt sammen med en grovbolle). Jeg er blevet inspireret af én af Umahro Cadogans fantastiske opskrifter, men har gjort den lidt mere simpel.

Det skal du bruge – reje- og avocadosalat til en person eller pitabrødsfyld til to

  • 120 g rejer
  • 1-2 avocado
  • 1 æble
  • En stor håndfuld røde vindruer
  • 1-2 spsk æblecidereddike
  • Salt og peber
  • Friskpresset citronsaft

Reje- og avocadosalat

Sådan laver du reje- og avocadosalat

Skær avocado, æble og vindruer i små tern og mos det med en gaffel sammen med æbleeddiken

Pitabrød fyld sundt

Vend blandingen med rejer og smag til med salt, peber og citronsaft. Og det er sådan set det – helt enkelt!

Jeg spiste salaten i disse pitabrød og tog resterne med på tur dagen efter

Reje avocado salat

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags