Seneste indlæg

 • Nye udfordringer på vej

  Nye udfordringer på vej
 • Herlige, hypede havtorn

  Herlige, hypede havtorn
 • Nem fiskelasagne med grøntsager

  Nem fiskelasagne med grøntsager
 • Kold sommersuppe med daggammelt brød

  Kold sommersuppe med daggammelt brød

Konkurrence: Bliv set med Smart In The Dark

Smart in the dark konkurrence

“Er det nu ligesom de dér cykelhjelmscamouflerende hatte, som kvinder med blomster på cykelkurven begyndte at køre rundt med for nogle år siden? De dér, der mest af alt fik bæreren til at se ud, som om hun havde vand i hovedet og desuden dumpede med et brag i alle sikkerhedstests… Køb dog en rigtig cykelhjelm i stedet. Og tag en ordentlig refleksvest på, hvis du skal cykle langs en landevej eller andre steder, hvor du ikke umiddelbart kan ses”.

Nogenlunde sådan var mine tanker, da jeg første gang så produkterne fra Smart In The Dark. Men så fik jeg fortalt, at konceptet skam slet ikke er begrænset til landevejscykling og andre øde foretagender. Det er et refleksbånd til voksne, som f.eks. bevæger sig rundt i byen om aftenen.

For dér har man måske ikke så meget lyst til at iklæde sig de neonfarvede accessories, selvom alle, der har prøvet at køre i bil i byen ved, hvor svært det rent faktisk kan være at spotte en fodgænger. Især med den skandinaviske forkærlighed for tøj i de helt mørke nuancer. Faktisk er fodgængere i byområder involveret i 40 % af alle bilulykker.

Og så kunne jeg jo egentlig godt se det smarte i at være synlig for de mange bilister, som jeg til fods zigzagger imellem på parkeringspladsen foran mine (refleksbærende) ungers institution. Eller når jeg skal videre i byen efter arbejde og lige krydser en trafikeret vej i naiv forvisning om, at gadebelysningen vel falder i min retning. Og så virker det jo altså også ved cykling på mørke strækninger.

Smart In The Dark  har til hensigt at skabe innovative produkter, der kombinerer design, sikkerhed, kvalitet og funktion. Og det synes jeg i dén grad er lykkedes. Jeg har i et par uger testet et bånd til armen. Det har haft en fast plads på mit jakkeærme i både lyse og mørke timer uden at jeg på noget tidspunkt har haft lyst til at tage det af, for så at iføre mig det igen ved mørkets frembrud.

Smart in the dark refleks

Reflekserne er fremstillet af 3M reflekterende materiale, CE-mærkede og er vaskbare. Men kan man så se dem i mørket – bliver de ikke bare væk i mængden af lys? På billederne herunder bærer jeg armrefleksen om min venstre arm. Billederne er taget inden for få minutter, men de to sidste er fotograferet med blitz for at simulere billygter.

Smart in the dark Reflekser til voksne Smart in the dark reflekser til voksne

Så svaret er: Ja! Reflekserne gør dig synlige. Endda på mere end 125 meters afstand. Hvilket altså gør det noget nemmere for bilisterne at få reageret i tide…

Jeg spår en lys fremtid (tøhø) for konceptet, for det ér altså virkelig smart! Smart In The Dark er refleksvestens svar på en Hövding cykelhjelm (som jeg for øvrigt også kan give mine varmeste anbefalinger). Nyttig, effektiv og praktisk – men stadig diskret. Sikkerheden er i top og reflekserne er stilfulde. Derfor vil jeg gerne være med til at sprede det gode budskab.

I samarbejde med Dahl PR har jeg fået lov til at udlodde et refleksarmbånd til håndleddet til en heldig læser. Konkurrencen løber indtil den 01. januar kl.16, hvorefter jeg trækker en vinder. Og hvis det ikke bliver dig, så kan du også købe produkterne lige her. Så er du klar til at gå det nye år sikkert i møde.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og fortælle, om du har et nytårsforsæt.

Konkurrencen er slut og der er trukket en vinder. Tak for jeres deltagelse❤️

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

18 Comments

 1. Line
  Forfatter
  1. januar 2017 / 17:13

  1.000 tak for jeres kommentarer og deltagelse i konkurrencen.

  Jeg har trukket en vinder og som man kan se på min Instagramstory er det Lisbeth Krogh, der blev den heldige. Tillykke Lisbeth – jeg sender dig en e-mail, så jeg kan få dine kontaktoplysninger.

  Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

 2. Lisbeth Krogh
  1. januar 2017 / 14:45

  Lige noget for mig, går rigtig mange og lange ture og af og til bliver det mørkt, inden jeg når hjem. Fortsætter med at leve sundt og dyrke masser af motion og håber jeg smider en del kg. igen i år 🎉🎈🍾

 3. Tove
  31. december 2016 / 17:33

  Mit nytårsfortsæt er at samle penge sammen til at besøge min datter i Australien

 4. Jette
  31. december 2016 / 11:00

  Mit nytårsforsæt er at få en lønforhøjelse, så jeg kan øge mit forbrug 😉 eller også skulle jeg måske bare dyrke lidt mere motion 😊 og så ville det da være dejligt hvis man kan blive set af bilerne om aftenen ☺

 5. Ditte Vassard
  28. december 2016 / 13:28

  Mit nytårsforsæt er at få trænet oftere. Det er så dejligt, når jeg får det gjort, og det giver overskud.

 6. Henriette Christiansen
  28. december 2016 / 8:33

  Mit nytårsforsæt er at være mere sammen med familien, som ikke har fået meget tid i år fra mig af, grundet mit travle studieliv 😊

 7. Trine
  28. december 2016 / 3:40

  Jeg flytter til DK til januar, og mit nytårsforsæt vil være at huske at give tid til Familien i det travle liv der venter 💙

 8. Marie
  27. december 2016 / 22:08

  Normalt har jeg haft nytårsforsæt, men jeg kan aldrig holde dem, så i år har jeg indtil videre ingen.. men der er jo også et par dage endnu til at finde på nogle😄

 9. 27. december 2016 / 15:37

  Åh det vil være så godt når jeg går med hunden (som både har lys og refleksion men jeg glemmer at tage den grimme gule vest på)
  Har ikke som sådan nytårs fortsæt, men et mål om at få det endnu bedre, gerne så godt at jeg kan tage på ferie selv, for første gang i mange år.
  Og så skal Zorro gerne nå der til at han kan bestå sin test som jo kun er 14 måneder væk (han/vi kan prøve når han fylder 2 år)

 10. Anne Ley
  26. december 2016 / 20:09

  Jeg hopper også på træningsvognen – det må der blive tid til i 2017:)

 11. Tilde D
  25. december 2016 / 12:29

  Dejlig præmie;)
  Har ingen nytårsforsætter, håber bare på et år med glæde, medgang og ingen sygdom;)

 12. Helle dybdal
  24. december 2016 / 18:59

  Har droppet nytårsforsætter for mange år siden . Skal alligevel
  bare gennemføre det man sætter sig for🎄🎄🎄

 13. Filippa
  23. december 2016 / 18:26

  Ingen nytårsforysætter som sådan. Jeg håber bare, at tingene vil glide lidt lettere for mig i det nye år.

 14. Cecilie Byberg
  23. december 2016 / 16:49

  Har dessverre ingen spesielle nyttårsforsettet, men ønsker gjerne å vinne det fine refleksbåndet 😊

 15. Anette Ninon
  23. december 2016 / 1:18

  Nej, ingen nytårsfortsæt,
  Smukt refleksarmbånd, alletiders ide.

 16. Nanna-Freja Riis Larsen
  22. december 2016 / 21:32

  Mit nytårsfortsæt er at spise mere sundt, dyrke mere motion og være mere tilstede i nuet😄 Åh Gud hvor lyder jeg frelst🙈😄 Hvad gør man ikke for at vinde så lækker en præmie!

 17. Teresa
  22. december 2016 / 15:47

  Har ingen nytårsforsæt, men måske kunne det være en god idé at gøre mine børn mere synlige i trafikken? Især når du cykler i skolen…

 18. Mariane Jochumsen
  22. december 2016 / 10:51

  Nej den slags bruger jeg ikke. Men det er en fin præmie, den vil jeg gerne vinde:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

Grov tærte med laks og spinat. Nem og sund madtærte

læs videre

Tags