Adventskonkurrence: Vind tangpasta og tangbacon fra Seamore

Adventskonkurrence: Vind tangpasta og tangbacon fra Seamore

Juletiden nærmer sig med hastige skridt og i dag er der seks dage til den første søndag i advent. Jeg har fået fingrene i en masse fine præmier, så jeg kan sprede julestemning med fire adventskonkurrencer her på bloggen. Det kommer til at foregå på den måde, at jeg hver mandag skyder konkurrencen i gang ved at udgive et indlæg, hvor jeg fortæller om ugens præmier. Den efterfølgende søndag trækker jeg en vinder. I denne første ugekonkurrence kan du vinde tangpasta og tangbacon fra Seamore.

Jeg har tidligere samarbejdet med Seamore, som står bag produkterne I Sea Pasta og I Sea Bacon. Derfor skrev jeg til dem for at spørge, om de har lyst til at forkæle én af mine læsere med nogle smagsprøver. Det sagde de heldigvis ja til.

Det, der er så smart ved tang, er at den indeholder en masse af de sunde ting, som du også får fra fisk (f.eks. jern, magnesium, calcium og fosfor samt A-, B-, C- og E-vitaminer) – men den optager ikke de skadelige tungmetaller fra havet. I Sea Pasta og I Sea Bacon er ikke forarbejdede, men består af 100 % tang. Nul tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere. Produkterne er desuden en kalorielet, fiberrig og bæredygtig spise.

Risotto med tang konkurrence tangbacon tangpasta

Tangbacon har jeg allerede delt flere opskrifter på f.eks. fiskefingre med sprød tangpanering og min grønkålsrisotto med sprød tangbacon på toppen fra i går. Jeg har også planer om, at jeg skal have prøvet Mest om Mads muslingesuppe med tangbacon, som for et par måneder siden vandt en opskriftskonkurrence lige foran næsen af mig😉

Hjemmelavede fiskefingre

Tangpasta har jeg haft et lidt mere anstrengt forhold til. Dels fordi den tager et stykke tid at tilberede og dels fordi konsistensen er langt mere fast, end pasta sædvanligvis er (også selvom vi bruger fuldkornsversionen). Derfor fungerer den ikke så godt hjemme i vores småbørnsfamilie. Men efter at jeg har opdaget, at jeg kan koge en stor portion søndag aften, som fint kan holde sig til hele ugen, har jeg taget produktet til nåde. Tangpastaen fungerer nemlig glimrende som salatfyld, hvor den giver mæthed, næring og fylde til mine frokoster.

Tang pasta seamore

Sådan kan du vinde tangpasta og tangbacon

På søndag kl. 17 trækker jeg lod om en pose tangpasta og en pose tangbacon. Du deltager ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du gerne vil forøge dine vinderchancer, så kig forbi bloggens Instagramprofil eller min Facebookside, hvor du også har mulighed for at få et lod med i puljen.

[Konkurrencen er slut – tillykke til Anna-Kathrine Dybtved]

Print Friendly, PDF & Email
Follow:

8 Comments

  1. 3. december 2017 / 20:35

    Tak for alle jeres kommentarer. Jeg har trukket en vinder og det blev Anna-Kathrine Dybtved, som deltog via min Instagram. I morgen sætter jeg gang i en ny adventskalender, så følge med her på domænet

  2. Mette sørensen
    3. december 2017 / 8:32

    Absolut spændende produkter.

  3. Gitte Leth
    2. december 2017 / 0:08

    Lyder så lækkert;) kunne være skønt at vinde;)

  4. Camilla Larsson
    1. december 2017 / 8:00

    Super lækre opskrifter – det må prøves 🙂
    Krydser fingre 🤞

  5. Mamalicious
    28. november 2017 / 16:22

    Lækker præmie. Krydser fingre🍀

  6. Mette
    27. november 2017 / 15:25

    Drømmer om at prøve det.
    Mon man kan lave vores yndlingspasta med succes med det?

  7. Cecilie Nielsen
    27. november 2017 / 13:57

    Uh, det lyder interessant. Jeg er vegetar, og er altid på udkig efter sjove alternativer til kød. Jeg har endnu ikke fundet en god baconerstatning, så det kunne være rigtig spændende at smage noget tangbacon og se om det holder 🙂

  8. Lone
    27. november 2017 / 13:47

    Ih, hvor lyder det spændende😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *